Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rzeszow

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rzeszow inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rzeszow miniguide

Leiebil Rzeszow
Bilutleie Rzeszow

Rzeszow er en by helt i sørøst Polen, 150 kilometer øst for Krakow. 159.000 innbyggere (2004) bor i Rzeszow ved elven Wislok.

Rzeszow ligger langs en gammel handelsrute. Byen fikk bystatus i 1354. En av byens severdigheter er Lubomirski-palasset, tilholdsstedet til adelsfamilien Lubomirski gjennom flere århundrer. I dag er det domstol her. I gamlebyen ligger to synagoger, den lille fra 1700-tallet, og den store fra 1800-tallet som ble restaurert etter 2. verdenskrig. Fra markedsplassen kan man gå ned i en tunnel under gateplan, som er fra 1700-tallet. Trasa Podziemna som den heter, er flere kilometer lang, og knytter flere kjellere sammen. Klimaet i Rzeszow er temperert, med varme somre og kalde snøtunge vintre. Gjennomsnittstemperaturen er 18-19 grader om sommeren, og -2 til 0 om vinteren.

Rzeszow har en flyplass, Rzeszow-Jasionka, mens den største flyplassen, som ligger åtte kilometer fra sentrum.