Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Krakow

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Krakow inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Krakow miniguide

Krakow

Bilutleie Krakow

Krakow er Polens nest største by med 760.000 innbyggere. Krakow ligger lengst sør i Polen, ved bredden av elven Wisla og ved føttene til fjellkjeden Carpathian.

Tungindustribyen er en av Polens eldste byer. Krakow er kanskje mest kjent for konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau fra andre verdenskrig. Oscar Schindler fra Steven Spielbergs Oscarvinnende film “Schindlers liste” hadde fabrikk her. I det gamle jødekvarteret, Kazimiersz, ligger Polens eldste synagoge som er rekonstruert. Rynek Glowny, «Stortorget», er byens midtpunkt og nokså uforandret siden 1300-tallet.

Krakows historiske senter står på Unescos liste over verdens kultur- og naturarv. På kalkstensklippen Wavel(1322–64) liger katedralen som var polsk kroningskirke og der nasjonalhelter og konger er begravet. Byen har en rekke museer som Czartoryski-museet med bilder av italienske renessansekunstnere, og det jagiellonske museum med Copernicus globus. Krakow er også kjent for sine saltgrotter.

Balice flyplass er lokalisert 12 kilometer vest for Krakow.

Bestill en leiebil i Krakow eller ved Krakow Lufthavn i dag for å oppnå billigste pris. Prisene stiger jo lengre du venter med bestillingen så det er lurt å bestille snarest mulig.

Norsk bokmål