Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Wroclaw Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wroclaw Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wroclaw Lufthavn miniguide

Leiebil Wroclaw Lufthavn

Bilutleie Wroclaw Lufthavn

Copernicus Airport Wrocław (WRO) ligger 10 km sørvest for Wroclaw. Det går buss mellom flyplassen og Wroclaw hvert 20. til 30. minutt i ukedagene og hvert 40. minutt på søndager og helligdager. Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, National-Alamo og Feldman-Car er de bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen.

1,365,456 passasjerer besøkte flyplassen i 2009. Fra Wroclaw Lufthavn kan en reise til forskjellige byer i 10 ulike land i Europa. Den er hovedbase for Wizz Air. Flyplassen er under utbygging og i løpet av 2012 skal en helt ny terminal stå ferdig. Allerede i løpet av 2010 skal den være i stand til å ta imot 2 millioner passasjerer.

Det finnes et godt utvalg av 5 ulike spise- og drikkesteder samt gode shoppingmuligheter på Wroclaw Lufthavn. Andre fasiliteter er trådløst internett, postkontor, minibank, et kapell, business-lounge, førstehjelp og turistinformasjon. Et nytt flyplasshotell med konferansesenter skal stå ferdig som den del av utbyggingsprosjektet.

Norsk bokmål