Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wroclaw

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wroclaw inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wroclaw miniguide

Wroclaw
Bilutleie Wroclaw

Wrocław er Polens fjerde største by og hovedstad i provins med samme navn. 640.000 innbyggere bor i byen som ligger på begge sider av elven Oder. Wroclaw ligger sørvestlige del av Polen, mot grensen til Tsjekkia. Byen er en viktig elvehavn og et trafikknutepunkt.

Wroclav har et rikt kulturliv og en fascinerende arkitektur. Byen har en av Europas største plasser, Ryne. Rundt plassen ligger det flere museer, gallerier, kinoer og teatre. Wroclaw har flere gotiske og barokke kirker. St Johns katedralen fra 1300-tallet har et av Polens største kirkeinstrumenter. I Raclawice Panorama, som er en av byens best besøkte turistattraksjoner, kan turister se slaget ved Raclawice malt på et stort lerret. Russiske og polske tropper kjempet mot hverandre i slaget i 1794. Polakkene vant slaget, mens russerne vant krigen. Wroclav har også flere festivaler som Jazzfestivalen ved Oder om våren.

Wroclaws internasjonale flyplass ligger i Strachowice, ca 12 kilometer fra Wroclaws sentrum.