Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Amadora

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Amadora inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Amadora miniguide

Leiebil Amadora
Bilutleie Amadora

Amadora er en drabantby nordvest for Lisboa. Amadora er en bykommune med 176.000 innbyggere fordelt på elleve sogn. Med et område som kun strekker seg over 24 kilometer er det Portugals tettest befolkede område.

Castelo de Sao Jorge, er en av Lisboas store attraksjoner, ligger på høyden av byens høyeste fjell i Amadora. Det daterer tilbake til år 200 e. Kr. Arkeologiske utgravninger har vist at grekerne, romerne, muslimene, og kartagerne var her. I 1147 tok den første kongen av Portugal, Dom Afonso Henriques slottet fra maurerne. Det var her kong Dom Manuel 1 mottok Vasco da Gama da han kom tilbake etter sin første sjøreise til India, og landets første teaterstykke ble skrevet av Gil Vicente. I 1910 ble den utropt til nasjonalmonument. Hvert år holders en internasjonal komikerfestival av stabelen i Amadora.

Fly til Lisboas Aeroporto da Portela, som ligger ni kilometer fra sentrum.