Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lisboa Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lisboa Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lisboa Lufthavn miniguide

Leiebil Lisboa Lufthavn
Bilutleie Lisboa Lufthavn

Lisboa Portela Lufthavn (LIS) befinner seg 7 km nordvest for Lisboa langs rute A1 mellom Lisboa og Porto. Det går flybuss mellom Lisboa og flyplassen. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er AA Castanheira/Budget, Auro Rent, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, National/Alamo og Sixt.

13,626,358 passasjerer besøkte Lisboa Lufthavn i 2008 som er Portugals største flyplass. Den er hovedbase for TAP Portugal, som er det selskapet som flyr til flest destinasjoner, samt SATA International, Portugália og White Airways. I den siste tiden har flyplassen vært gjennom et stort renoveringsprosjekt, og terminal 2 er helt ny.

Det er et tilfredsstillende utvalg av spise- og drikkesteder samt butikker på Lisboa Lufthavn selv om tax free-butikken ikke er spesielt stor. Flyplassen har også bank, postkontor, flere business-lounger, konferanserom, trådløst internett og førstehjelpskontor. Det finnes ingen hotell på flyplassen, en av de nærmeste er Radisson SAS Hotel Lisboa.