Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Funchal Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Funchal Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Funchal Lufthavn miniguide

Leiebil Funchal Lufthavn
Bilutleie Funchal Lufthavn

Madeira Funchal Lufthavn (FNC) heter formelt Santa Catarina Airport og befinner seg i Santa Cruz, 16 km nordøst for Funchal i Portugal. Det går busser omtrent hver time mellom flyplassen og Funchal. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Auto Jardim, Avis, Drive Car Rental, Europcar, Hertz og Rodavante.

2,448,574 passasjerer besøkte flyplassen i 2008. Den var en gang beryktet for sin svært korte rullebane mellom bratte fjell, men etter at den ble bygget ut så vant den The Outstanding Structures Award som er en slags ingeniørenes Oscar. Det går direkteruter fra Madeira til svært mange europeiske destinasjoner, men mange av dem er sesongavhengige.

Flyplassen har gode shoppingmuligheter, her kan en få kjøpt lokale produkter som håndarbeid, produkter av lær og solbriller og mote. Det finnes rundt 7 forskjellige barer, kafeer og restauranter. Andre fasiliteter er trådløst internett, VIP-lounge, bank, postkontor og baby/familierom. De nærmeste hotellene, Vila Galé Santa Cruz og Hotel Santa Catarina, ligger 5 km unna i Santa Cruz.