Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Funchal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Funchal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Funchal miniguide

Leiebil Funchal

Bilutleie Funchal

Funchal er hovedstad på Madeira og ligger på øyens sørkyst. Inkludert forsteder bor det 125.000 innbyggere i byen ved Atlanterhavet. Funchal er en travel havneby som eksporterer bl.a. vin, broderier og frukt. I tillegg har byen et stort anløp av cruiseskip. Bebyggelsen ligger i fjellsidene som når 1200 meters høyde.

Funchal er et populært turiststed. I Madeiras botaniske hage, Jardins Botânicos da Madeira, er det mer enn 2.000 planter. Dette er en av Madeiras største turistattraksjoner. Santa Clara-klosteret, Convento da Santa Clara, fra 1500-tallet er et nasjonalmonument. Den gamle bydelen med sine smale brosteinslagte gater, domineres av katedralen fra 1400-tallet. Ca 600 meter over Funchal ligger den dobbeltspirede kirken Nossa Senhora do Monte fra 1700-tallet. Herfra går de kjente turene nedover gatene med Madeiras kurvkjelker. På Palheiro golfbane kan turister nyte et slag med golf.

Funchal flyplass, også kjent som Madeira international/Santa Catarina/Funchal,ligger i Santa Cruz 12 kilometer nordøst for byen.

Norsk bokmål