Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Guarda

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Guarda inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Guarda miniguide

Leiebil Guarda
Bilutleie Guarda

Guarda er Portugals høyeste. Guarda ligger nordøst for landets Serra da Estrela fjellkjede på 1056 meter over havet. Byen har 31.000 innbyggere.

Guarda ble grunnlagt i 1199 av Portugals av kong Sancho 1, landets andre konge. Samme år ble byens katedral, Sé da Guarda påbegynt da byen ble bispesete. Mesteparten av dagens katedral stammer fra 1540. Pina-kapellet i renessansestil, stammer fra samme periode. Den ble opprinnelig bygget som gravplass for João de Pin, kasserer i kapellet. Kirkens alter fra 1550 er formet i stein av skulptøren Joao de Ruao. I området rundt Guarda er det en rekke ruiner av, og slott som utgjorde forsvarssystemet i kongedømmet sammen med de tre nabobyene Trancoso, Almeida og Castelo Rodrigo bl.a. Fjellkjeden Serra da Estrela byr på gode skiløyper for turister.

Lisboas Aeroporto da Portela er nærmeste flyplass og ligger 142 kilometer fra Guardas sentrum.