Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ponta Delgada Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ponta Delgada Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ponta Delgada Lufthavn miniguide

Leiebil Ponta Delgada Lufthavn
Bilutleie Ponta Delgada Lufthavn

Ponta Delgada Lufthavn offisielt kalt João Paulo II Airport er oppkalt etter Pave Johannes Paul 2., og ligger på øya São Miguel i Azorene 3 km sør for Ponta Delgada i Portugal. Det går en buss mellom Ponta Delgada og flyplassen cirka en gang i timen. Hertz, Ilha Verde og Autatlantis er de bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen.

925,766 passasjerer besøkte Ponta Delgada Lufthavn i 2008, det er den travleste flyplassen i Azorene. Flyplassen er forholdsvis ny og ble bygd i 1995. Det går 17 regulære direkteruter fra Ponta Delgada, blant annet til alle øyene i Azorene og til Lisboa og Porto.  Det går også 11 forskjellige charterruter til ulike destinasjoner i Europa.

Det fins rundt 10 butikker på Ponta Delgada Lufthavn som selger alt fra mote til lokale produkter, og 3 forskjellige restauranter og kafeer. Andre fasiliteter er bank og postkontor. Det finnes ingen hoteller på flyplassen.