Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lisboa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lisboa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter billigst mulig leiebil i Lisboa? Man sparer både tid og penger på å bestille leiebilen før avreise til Portugal, og mange tilreisende foretrekker å hente leiebilen allerede på flyplassen. Det er også mulig å leie bil flere steder i Lisboa sentrum, dersom dette er ønskelig. Med leiebil i Lisboa har man frihet til å ta trivelige dagsturer og/eller korte utflukter i regionen – helt i sitt eget tempo.

Lisboa miniguide

Leiebil Lisboa
Bilutleie Lisboa

Lisboa er hovedstad og Portugals største by. Lisboa ligger ved elven Tejos munning ved Atlanterhavet, og er landets største havneby. Byen har totalt 2.9 millioner innbyggere inkludert forsteder, mens i sentrum bor det 680.000 innbyggere. Lisboa ligger på syv høyder over elven.

En av Lisboas landemerker, er Se Cristo Rei, kristusstatuen, ikke ulik den i Rio de Janeiro. Statuen er 100 meter høy, og herfra er det god utsikt over byen. En annen mulighet til å komme opp i høyden er å ta taubanen eller heisen ved Santa Justa. Lisboa har flere historiske og vakre bygninger, en av de mest kjente er Belém tårnet fra 1521, og klosteret Mosteiro dos Jerónimos fra 1496, begge blant de beste eksemplene på byggverk i manuelstil. De står også på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, på grunn av betydningen de hadde i Portugals oppdagelsestid.

Leiebilguiden.no har et bredt utvalg av leiebiler i Lisboa som passer til alles budsjett. Noen av bilene vi leier ut inkluderer Toyota Avensis, Volkswagen Lupo, Ford Fiesta, Ford Mondeo og Mercedes Minibuss. Alle priser på bilutleie inkluderer fri kilometer.

Flyplass

Byens internasjonale flyplass er Lisboa Portela Airport (LIS), som ligger 5 km nord for sentrum. En rekke anerkjente bilutleiefirmaer har sine filialer her – deriblant Avis, Hertz, Goldcar og Enterprise.

Prisene på leiebil i Lisboa er generelt sett lavere enn i Norge, og bensinen er billigere.

Trafikk

Å kjøre bil inn i Lisboa sentrum kan imidlertid være en kaotisk og stressende opplevelse. Kjørestilen er svært annerledes enn i Skandinavia, og det kan i tillegg være en utfordring å finne ledig parkeringsplass. En god løsning er å parkere leiebilen like utenfor sentrum, og benytte offentlig transport videre.

Dersom du allikevel planlegger å dra inn til sentrum av Lisboa, finnes flere parkeringshus som Páteo Bagatela og Empark Amoreiras.

Lisboa praktiserer også Zonas de Estacionamento Regulamentado (ZER) – regulerte parkeringssoner. Dette systemet er designet for å forenkle parkering og er inndelt i fargerike soner som indikerer maksimal parkeringstid og kostnad.

Kjøretips med leiebil i Lisboa

Med leiebil i Lisboa har man derimot et godt utgangspunkt for å se mest mulig av Portugal, og avstandene er overkommelige. Lisboa befinner seg 280 km nord for den kjente turistbyen Faro på Algarve-kysten (helt sør i landet), og det er omlag 400 km fra hovedstaden til den nordlige grensen mot Spania.

Det er populært å kjøre til den vakre byen Sintra, som ligger 33 km nordvest for Lisboa. Sintra er kjent for sin romantiske arkitektur, og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man se ruinene av den mauriske borgen “Castelo dos Muros”, som ligger på toppen av et høyt fjell. Borgen ble opprinnelig oppført på 700-tallet.

Ved Atlanterhavskysten – omlag 12 km vest for byen Sintra – kan man kjøre leiebilen til en av de mange innbydende badestrendene, deriblant den vakre “Praia Grande”. Stedet er kjent for sine gode surfemuligheter – i tillegg til andre vannsportsaktiviteter. Det er gode parkeringsmuligheter ved Praia Grande-stranden, og like ved parkeringsplassen finnes små gavebutikker, caféer og strandbarer.

Ønsker man flere bade-alternativer, kan man kjøre til den lille byen Costa de Caparica, som ligger kun 17 km sørvest for Lisboa. Her finner man endeløs hvit sandstrand som innbyr til sol- og badeliv. Stedet er godt tilrettelagt for turister, og det er caféer, barer, restauranter like i nærheten av stranden. Det er også flere surfeskoler i strandsonen.

Hvilke biler er mest populære å leie i Lisboa?

Småbiler og kompakte biler er blant de mest populære valgene for kjøring i Lisboa. Disse bilene er ideelle for navigering i de trange bygatene og lettere å parkere i et område hvor parkeringsplass kan være vanskelig å finne. Modeller som Volkswagen Polo eller Renault Clio er vanlige, gir god drivstofføkonomi, og gir deg fleksibiliteten som skal til for både bykjøring og dagsturer.