Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Porto Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Porto Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Porto Lufthavn miniguide

Leiebil Porto Lufthavn
Bilutleie Porto Lufthavn

Aeroporto Internacional Dr. Francisco de Sá Carneiro (OPO) er også kjent som Aeroporto de Pedras Rubras eller Porto Lufthavn, og ligger 11 km utenfor sentrum av Porto.  Francisco Sá Carneiro er navnet på en portugisisk statsminister som døde i en flyulykke i 1980. Det går buss mellom flyplassen og Porto, og det ligger en metrostasjon like ved flyplassen. De selskapene som leier ut bil er A.A. Castanheira/Budget, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, Budget, National Car Rental og Sixt.

I 2008 var 4,534,829 passasjerer innom lufthavnen, og det er den tredje største i Portugal. Porto Lufthavn betjener 11 ulike flyselskaper som flyr til rundt 30 internasjonale destinasjoner. Charterrutene kommer i tillegg.

Det er flere kafeer på flyplassen samt restauranter og barer. I tillegg til tax free fins det et godt utvalg av butikker med produkter fra Nord-Portugal. Flyplassen har også trådløst internett, minibank, postkontor apotek, møte- og businessrom og massasje. Det fins ingen hoteller på flyplassen.