Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Porto

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Porto inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Porto miniguide

Leiebil Porto

Bilutleie Porto

Porto er Portugals nest største by. Porto ligger ved munningen av elven Douro på en vakker høyde. Selve bykjernen i byen som en gang het Oporto, har 347.000 innbyggere, mens med forsteder teller byen 1,3 millioner innbyggere. Byens historiske senter fikk UNESCOs verdensarvliste status i 1996.

Porto er et handelssentrum som er kjent for sin eksport av portvin, som startet på 1600-tallet. Vinhandlerne holder til i kjellere i fjellet i forstaden Vila Nova de Gaia. Byen, som var romernes Portus Cale, er også kjent for å være hjemby til fotballaget FC Porto, som holder til på Dragao Stadium. Porto har et tallrikt antall kirker, hvorav katedralen fra 1100-tallet ved siden av bispepalasset, basilikaen São Francisco (1383–1410) og São Martinho de Cedofeita fra 1100-tallet kan fremheves. En tur med Funicular dos Guindas byr på panoramautsikt.

Flyplassen Fracisco Sa Carneiro, også kjent som Aeroporto do Porto er landets tredje mest travle flyplass, og ligger ca 15 kilometer fra sentrum.

Norsk bokmål