Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Setubal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Setubal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Setubal miniguide

Leiebil Setubal
Bilutleie Setubal

Setubal er en by somligger 30 kilometer sørøst for Lisboa ved elven Sados utløp i Baia de Setubal. Byen ligger nær Arrabida nasjonalpark og fjellene Serra da Arrabida. 117.000 innbyggere bor i den viktige havnebyen.

Setubal er kjent for sine fisketradisjoner og sardinfabrikker. Byen var senter for landets fiskeindustri tidlig på 20-århundre, men de fleste fabrikkene er nedlagt i dag. Turisme har tatt over. Arrabida nasjonalpark har flere vakre strender og natur. I Sado-elven kan turister se en dolfinkoloni. Troia-halvøyen byr på strender og luksusressorts. Castelo de São Filip, en festning fra 16-1700-tallet ligger ved elven, og er i dag et luksushotell. Den største historiske bygningen i Setubal er Jesus-klosteret, fra 15-1600 i gotisk stil. Kirken Sao Juliao med gotisk portal, er også av interesse. Nesten alle de gamle bygningene i byen ble ødelagt ved jordskjelv 1531 og 1755.

Flyplassen Aeroporto de Lisboa ligger 34 kilometer fra Setubals sentrum.