Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Setubal

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Setubal inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Setubal miniguide

Leiebil Setubal

Bilutleie Setubal

Setubal er en by somligger 30 kilometer sørøst for Lisboa ved elven Sados utløp i Baia de Setubal. Byen ligger nær Arrabida nasjonalpark og fjellene Serra da Arrabida. 117.000 innbyggere bor i den viktige havnebyen.

Setubal er kjent for sine fisketradisjoner og sardinfabrikker. Byen var senter for landets fiskeindustri tidlig på 20-århundre, men de fleste fabrikkene er nedlagt i dag. Turisme har tatt over. Arrabida nasjonalpark har flere vakre strender og natur. I Sado-elven kan turister se en dolfinkoloni. Troia-halvøyen byr på strender og luksusressorts. Castelo de São Filip, en festning fra 16-1700-tallet ligger ved elven, og er i dag et luksushotell. Den største historiske bygningen i Setubal er Jesus-klosteret, fra 15-1600 i gotisk stil. Kirken Sao Juliao med gotisk portal, er også av interesse. Nesten alle de gamle bygningene i byen ble ødelagt ved jordskjelv 1531 og 1755.

Flyplassen Aeroporto de Lisboa ligger 34 kilometer fra Setubals sentrum.

Norsk bokmål