Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bukuresti Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bukuresti Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bukuresti Lufthavn miniguide

Leiebil Bucuresti Lufthavn
Bilutleie Bukuresti Lufthavn

Henri Coandă Internasjonale Flyplass (OTP) er oppkalt etter en rumensk flyger og ligger 16 km nordvest for Bukaresti. De går flybuss mellom flyplassen og Bukaresti hvert 15. minutt og det er planer om å få en direkteforbindelse med jernbanestasjonen som ligger 900 meter fra flyplassen og kjører direkte til Bukarest. Det fins 6 ulike bilutleiefirma på flyplassen, det er Avis, Bavaria, Budget, Direct, Dollar og D&V.

4,483,661 passasjerer besøkte Bukaresti Lufthavn i 2009 som er Romanias største flyplass. Det er en viktig flyplass i Øst-Europa og hovedbase for det nasjonale flyselskapet TAROM som betjener rundt 30 ulike destinasjoner i Europa og Midt-Østen. Flyplassen har en nasjonal og en internasjonal terminal som er forbundet med hverandre med en shuttle-buss. De fleste lavprisflyselskapene reiser fra Băneasa Airport som er ligger 10 km sør for Bukarest.

Bukaresti Lufthavn har noen restauranter, kafeer og barer, taxfreebutikk og butikker som selger rumenske suvenirer og vin. Andre fasiliteter er frisør, apotek, bank, postkontor, internettkafé, VIP- og businesslounge. Det fins ingen hotell på flyplassen, det nærmeste er Angelo Airport Hotel.