Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bucuresti

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bucuresti inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bucuresti miniguide

Leiebil Bucuresti
Bilutleie Bucuresti

Bucuresti befinner seg sørøst i Romania, bare 50 km fra grensen til Bulgaria i sør. Bucuresti er hovedstaden og den største byen i landet med et innbyggertall på nærmere 2 000 000 (2009). Gjennom byen renner elven Dâmboviţa som senere møter elven Argeş som er en bielv til Donau. Bucuresti er landets rikeste by og er det industrielle og kulturelle senteret i Romania.

Bucuresti er en moderne by som har mye å friste med. Bybildet er preget av brede gater med mange trær og parker samt både nye og gamle bygninger. Den kjente gaten Calea Victoriei er den eldste gaten i byen og stammer fra 1600-tallet. Her kan man se Cantacuzino Palace som ble reist rundt 1900 og som i dag huser George Enescu Museum. Det finnes utallige museer i Bucuresti, blant annet Cotroceni Palace & Museum, Art Collections Museum og Grigore Antipa Natural History Museum.

Henri Coandă Internasjonale Flyplass er den største flyplassen i Romania og ligger ca. 17 km unna Bucuresti.