Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Oradea

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oradea inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oradea miniguide

Leiebil Oradea
Bilutleie Oradea

Oradea er en by som befinner seg i den nordvestlige delen av Romania og tilhører fylket Bihor. Det er bare 13 km til grensen mot Ungarn, og byen ligger på begge sider av elven Crişul Repede. I 2009 ble antall innbyggere anslått til å ligge på over 200 000. Byen ble reist rundt et slott fra 900-tallet og ble sete for den romersk-katolske biskopen i 1083.

Oradea er en vakker og frodig by med mange landemerker. Museum of the Crisana Region huses i en av byens mest fantastiske bygninger som kalles Palatul Episcopal som betyr ”biskopens palass” og ble reist i på 1700-tallet. Det finnes også flere nydelige, historiske bygninger, blant annet Biserica cu Luna eller Church of the Moon på engelsk. En av byens mest kjente byggverk er det stjerneformede fortet Cetatea Oradea fra 1500-tallet som har mange underjordiske ganger. Byen er også kjent for flere kursteder som ligger ved varme kilder.

Omtrent 5 km unna byen ligger Oradea Internasjonale Flyplass.