Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Suceava

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Suceava inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Suceava miniguide

Leiebil Suceava
Bilutleie Suceava

Suceava tilhører den historiske regionen Bucovina nordøst i Romania og ligger mot grensene til Moldova i øst og Ukraina i nord. Byen er anlagt rundt elven Suceava som er en bielv til Siret, og antall innbyggere ble anslått til omtrent 105 000 (2007). Suceava var hovedstaden i Moldova mellom 1388 og 1565, og østerrikerne hadde kontrollen fra 1775 til 1918.

På grunn av byens lange historie, er det mange historiske byggverk som har overlevd tidens tann. Saint George-kirken ble bygd på 1500-tallet og er i dag oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og forsvarsverket Princely Court stammer fra 1300-tallet. Suceava tilbyr mange gode museer, blant annet Bucovina Ethnographic Museum som huses i Princely Inn fra 1600-tallet. Bucovina Village Museum er et friluftsmuseum med rundt 80 historiske bygninger, og Painted Monasteries er en samling fargerike kirker som er påmalt fresker, hvorav flere ble reist på 1500-tallet.

Stefan cel Mare Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 11 km utenfor Suceava.