Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Moskva Sheremetyevo Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Moskva Sheremetyevo Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Moskva Sheremetyevo Lufthavn miniguide

Leiebil Moskva Lufthavn

Bilutleie Moskva Lufthavn

Moskva Sheremetyevo internasjonale Lufthavn (SVO) ligger 29 km nordvest for Moskva. Det går buss mellom flyplassen og Moskva, men på grunn av rushtrafikk tar det alt fra en halvtime til 2 timer å nå flyplassen så det er lurt å være ute i god tid. Det beste alternativet er likevel å ta tog som åpnet i august 2009 og tar 35 minutter. Det finnes flere bilutleiefirma på flyplassen, blant annet Avis, Dollar, Hertz, Mosrentservice og Sixt.

14,764,000 passasjerer besøkte Moskva Sheremetyevo Lufthavn i 2009 som er den nest største i Russland. Den er en av tre flyplasser som betjener Moskva i tillegg til Domodedovo Internasjonale Flyplass, som er den største, og Vnukovo. Det er Moskva Sheremetyevo Lufthavn som har det beste internasjonale rutenettet med direkteruter til et stort antall destinasjoner over hele verden. Flyplassen er hovedbase for Aeroflot og Nordavia. Den har flere terminaler som er tilknyttet hverandre med en shuttle-buss.

Moskva Sheremetyevo Lufthavn har et godt utvalg av barer, kafeer, restauranter og butikker. Andre fasiliteter er baby/familierom, apotek, legehjelp, postkontor, turistinformasjon, business- og konferanserom, minibank og frisør. The Novotel Moscow Sheremetyevo Airport og Sheremetyevo-2 Hotel ligger like i nærheten av flyplassen.

Norsk bokmål