Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Moskva Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Moskva Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Moskva Lufthavn miniguide

Moskva Lufthavn
Bilutleie Moskva Lufthavn

Domodedovo Internasjonale Flyplass ligger 42 km sør, sørøst for Moskva, og er en av tre flyplasser som betjener Moskva. Det er den største flyplassen i Russland. Det er gode transportmuligheter mellom Moskva og lufthavnen, både med buss og tog. Det fins tre leiebilfirma på flyplassen, Hertz, Europcar og Sixt.

I 2009 besøkte 18,676,000 passasjerer Moskva Domodedovo Lufthavn. Den har en nasjonal og en internasjonal terminal, og i 2012 skal en ny nasjonal terminal stå ferdig.
Den er hovedbase for S7 Airlines og Transaero Airlines. Etter at to tsjetsjenske selvmordsbombere forårsaket 90 dødsfall i august 2004 da de bombet to fly, er rundt 20 millioner dollar brukt for å skjerpe sikkerheten.

Moskva Domodedovo Lufthavn har et godt utvalg av butikker og kafeer, restauranter og barer. Den har også businessenter og møterom, og minibank. Domodedovo Airhotel ligger 1 km fra flyplassen og har i underkant av 300 rom.