Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie St. Petersburg Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i St. Petersburg Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

St. Petersburg Lufthavn miniguide

St. Petersburg Lufthavn
Bilutleie St. Petersburg Lufthavn

Lufthavnen som ligger utenfor St. Petersburg kalles Pulkovo Lufthavn (LED).  Pulkovo Lufthavns terminal 2, som betjener de fleste internasjonale destinasjonene, ligger 17 km utenfor St. Petersburg. Pulkovo 1, som først og fremst har flyvninger innenlands, ligger rundt 20 km fra St. Petersburg. Det går busser både mellom terminalene og til St. Petersburg med korrespondanse til metroen. Avis, Europcar and Hertztilbyrbiluteleie på flyplassen. Det bør gjøres oppmerksom på at veistandarden er svært dårlig og skiltingen deretter.

St. Petersburg Lufthavn er den 4. travleste flyplassen i Russland og ble benyttet av 7,070,000 passasjerer i 2008. Flyplassen har en langsiktig plan om modernisering fram mot 2025.  Den ble bygd i 1931, og under andre verdenskrig lå den i frontlinjen i slaget om Leningrad.

De beste shoppingmulighetene finnes på terminal 2, mens terminal 1 har apotek og frisør. Begge terminalene har kafeer og restauranter, trådløst internett, businessenter og minibank. Det nærmeste hotellet, The Pulkovskaya Hotel, ligger noen km fra flyplassen og kan nås med offentlig transport.