Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie St. Petersburg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i St. Petersburg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

St. Petersburg miniguide

St. Petersburg
Bilutleie St. Petersburg

St. Petersburg ligger helt vest i Russland, helt innerst i Finskebukten. Byen er den nest største i Russland og den tredje største i hele Europa. I 2008 ble antall innbyggere målt til over 4 500 000 innenfor bygrensene. St. Petersburg ble grunnlagt i 1703 og var hovedstad fra 1712 til 1918. Statusen gikk til Europas største by Moskva etter den russiske revolusjonen i 1918.

St. Petersburg har blitt kalt en kulturhovedstad og det med rette. Den vakre byen frister med mange attraksjoner, både museer og barnevennlige aktiviteter, blant annet et museum for kunst og kultur samt dyrehagen Leningrad Zoo. I St. Petersburg er det over 500 broer ettersom byen befinner seg på mange små øyer. Gamlebyen bør avlegges et besøk og står oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Flyplassen i St. Petersburg ligger omtrent 17 km utenfor byen og heter Pulkovo Airport. Dette er den fjerde travleste flyplassen i Russland etter de tre som befinner seg i området rundt Moskva.