Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Riyadh Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Riyadh Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Riyadh Lufthavn miniguide

Leiebil Riyadh Lufthavn
Bilutleie Riyadh Lufthavn

Riyadh King Khaled Internasjonale Flyplass (RUH) ligger 35 km nord for Riyadh. Taxi er den eneste måten å komme seg mellom flyplassen og Riyadh Lufthavn på og må bestilles på forhånd. Det finnes flere bilutleieselskaper på flyplassen, blant dem Avis og Budget. Kvinner har ikke lov til å kjøre bil i Saudi Arabia.

Det er estimert at rundt 32,138,000 passasjerer skal besøke Riyadh Lufthavn i løpet av 2010. Den er hovedbase for Saudi Arabian Airlines som betjener rundt 40 destinasjoner over hele verden, samt selskapene Nas Air og Sama. Fra august 1990 til mai 1991 lå flyplassen under kontroll av det amerikanske luftforsvaret som brukte den i Gulf-krigen. Flyplassen er en alternativ landingsbase for NASA’s Space Shuttle.

Riyadh Lufthavn har et godt utvalg av restauranter, kafeer, barer og butikker. Andre fasiliteter på flyplassen er bank, postkontor, en moské og førstehjelp. The Sahara Airport Hotel som ligger på flyplassen har et businessenter..