Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Riyadh

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Riyadh inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Riyadh miniguide

Leiebil Riyadh
Bilutleie Riyadh

Riyadh, som er hovedstad i Saudi Arabia, er en storby med et innbyggertall på rundt 4,8 millioner (2009).Den ligger på et høyt platå midt på den arabiske halvøya – i regionen Najd. I 1960 bodde det 150.000 mennesker i byen, så folkeøkningen de siste 50 årene har vært formidabel.

Den voldsomme ekspansjonen vises tydelig i bybildet, der svære bygninger preget av moderne arkitektur dominerer. Blant disse er Saudi-Arabias to høyeste skyskrapere: Det 302 meter høye Kingdom Center (Al Mamlaka), som bl.a. inneholder leiligheter, hotell og et kjøpesenter med over 160 butikker – og det 267 meter høye Al Faisaliyah Center. Førstnevnte ble oppført i 2002, sistnevnte i 2000. En enda høyere bygning er under oppførelse, og ventes ferdigstilt i løpet av 2010.

Tidligere var det 170 meter høye TV-tårnet (med utsiktsplass på toppen) byens høyeste byggverk. Det ble bygget på slutten av 1970-tallet.

Det finnes imidlertid også eldre arkitektur, først og fremst i den gamle bykjernen. Mest kjent er Al Masmak, som er en kombinasjon av slott og festning, oppført i sandstein rundt 1865. Det er i dag en del av en gruppe restaurerte bygninger som går under fellesbetegnelsen Kong Abd al-Aziz historiske senter.

Saudi Arabias hovedflyplass – King Khalid International Airport – ligger 35 km nord for Riyadh.