Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Beograd Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beograd Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beograd Lufthavn miniguide

Leiebil Beograd Lufthavn
Bilutleie Beograd Lufthavn

Beograd Nikola Tesla Lufthavn (BEG) kalles vanligvis Surcin Flyplass av lokalbefolkningen etter stedet der flyplassen er og befinner seg 18 km vest for Beograd i Serbia langs motorvei E70. Det går buss cirka en gang i timen mellom flyplassen og Beograd. Utvalget av forskjellige leiebilfirma er spesielt godt på flyplassen med hele 17 ulike selskaper. Blant dem er Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar og Beogradski rent a car.

2,384,077 passasjerer var innom Beograd Lufthavn Nikola i 2009. Den er hovedbase for Jat Airways som er det flyselskapet som betjener flest destinasjoner. Flyplassen ble stengt på 90-tallet på grunn av borgerkrigene i Jugoslavia. Flyplassen har 2 terminaler, T1 brukes først og fremst til innenriksfly mens T2 er en nyere terminal for internasjonale reiser.

Utvalget av butikker, spise- og drikkesteder er noe begrenset på Beograd Lufthavn Nikola. Flyplassen har bank, postkontor og førstehjelp. Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen.