Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Beograd

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beograd inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beograd miniguide

Leiebil Beograd
Bilutleie Beograd

Beograd ligger i den nordlige delen av landet og befinner seg ved elven Sava, like ved stedet hvor Sava møter Donau. Beograd er den største byen i landet med et innbyggertall på over 1 200 000 (2008), og dette tallet gjør også byen til den tredje største i Sørøst-Europa. Beograd var hovedstaden i det tidligere Jugoslavia samt Serbia og Montenegro fram til 2006. Landet tok da navnet Serbia, og Beograd er fortsatt hovedstad.

En kjent attraksjon er fortet Kalemegdan som utgjør et stort område på en høyde i gamlebyen. Her er det både parker, kirker, et militærmuseum, et museum om skog og jakt og et planetarium. Også dyrehagen Belgrade Good Hope Garden befinner seg i dette området og ble åpnet i 1936, noe som gjør den til en av de eldste dyrehagene i Europa. Andre kjente bygninger er Old Palace fra 1800-tallet og kunstmuseet National Museum.

Belgrade Nikola Tesla Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 12 km utenfor byen.