Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dundee Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dundee Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dundee Lufthavn miniguide

Dundee Lufthavn
Bilutleie Dundee Lufthavn

Dundee Lufthavn (DND) er en svært liten flyplass som ligger 3 km fra Dundee. Det fins ingen offentlig transport mellom Dundee og flyplassen så taxi er det beste transportmiddelet. Det er mulig å leie bil, et av billeiefirmaene er Scotia Car Hire.

I 2008 besøkte 67,269 passasjerer Dundee Lufthavn. CityJet og Flybe er de eneste flyselskapene som opererer på flyplassen. En kan først og fremst reise til destinasjoner innen Storbritannia. Om sommeren går det noen få charterruter fra lufthavnen.

På grunn av flyplassen størrelse har den få fasiliteter, her fins det for eksempel ingen butikker. Flyplassen har en kafé. De nærmeste hotellene ligger i Dundee.