Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dundee

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dundee inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dundee miniguide

Dundee
Bilutleie Dundee

Dundee befinner seg på østkysten av Skottland og ligger på nordsiden av Firth of Tay. Firth of Tay er en fjord som fører ut i Nordsjøen og fortsetter vestover i landet via elven Tay. Byen er kjent for den viktige havnen og er Skottlands fjerde største by hvor det bor omtrent 150 000 innbyggere i byen (2008). I 1191 fikk Dundee bystatus av Wilhelm I av Skottland.

Det finnes flere slott i Dundee, som Broughty Castle Museum. Slottet er et fort fra 1400-tallet som i dag huser et museum om det historiske samfunnet i området Broughty Ferry. Den gamle kirkegården The Howff  ble brukt fram til 1800-tallet, og her kan man se gravsteiner som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1600-tallet. I Camperdown Wildlife Centre kan man dra på piknik eller besøke dyr som ulv og brunbjørn, mens University of Dundee Botanic Garden er en frodig hage som tilbyr flere fasiliteter.

Dundee Airport befinner seg ca. 3 km utenfor bykjernen.