Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hamilton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hamilton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hamilton miniguide

Hamilton
Bilutleie Hamilton

Hamilton tilhører grevskapet South Lanarkshire og har en sentral beliggenhet i den sørlige delen av Skottland. Byen befinner seg i nærheten av stedet hvor elvene Avon og Clyde løper sammen. Hovedstaden Glasgow ligger omtrent 15 km nordvest for Hamilton som har et innbyggertall på ca. 48 000 (2001). Hamilton het Cadzow fram til 1445 da navnet ble endret til Hamilton etter en kjent slekt i området.

En av de mest kjente bygningene i området var Hamilton Palace som var familiens residens, men denne eksisterer ikke i dag. På 1400-tallet var Hamilton Palace kjent som en av de flotteste og største bygningene i landet som ikke var kongelig. For å lære mer om bygningens historie kan man besøke Low Parks Museum som huses i en bygning fra 1500-tallet. Mausoleet i Strathclyde Park er kjent for det lengste ekkoet som kan produseres i Europa og varer i 15 sekunder.

Den nærmeste flyplassen er Glasgow Internasjonale Flyplass som ligger ca. 30 km utenfor Hamilton.