Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Glasgow Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Glasgow Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Glasgow Lufthavn miniguide

Glasgow Lufthavn

Bilutleie Glasgow Lufthavn

Glasgow internasjonale Lufthavn (GLA) ligger 11 km vest for Glasgow. Det er den nest største flyplassen i Skottland. Det går jevnlig busser mellom flyplassen og Glasgow, og en jernbanestasjon ligger 3 km fra flyplassen. De firmaene som tilbyr bilutleie er Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National og Alamo.

I 2009 benyttet 7,255,000 passasjerer seg av flyplassen. Glasgow Lufthavn er hovedbase for Loganair og EasyJet. I 2008 var de fem mest populære internasjonale destinasjonene Amsterdam, Tenerife, Palma, Alicante og Dubai. Glasgow har også en annen flyplass som først og fremst betjener lavprisselskaper, Glasgow Prestwick Airport.

Glasgow Lufthavn har et godt utvalg av butikker med taxfree, kafeer, barer og restauranter. Blant fasilitetene er trådløst internett, muligheter for massasje, minibank, lekerom for barn, apotek og businessenter. Det fins 3 ulike hoteller ved flyplassen, det er Holiday Inn Glasgow Airport, Express by Holiday Inn og Premier Inn.

Norsk bokmål