Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bratislava Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bratislava Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bratislava Lufthavn miniguide

Leiebil Bratislava Lufthavn

Bilutleie Bratislava Lufthavn

Milan Rastislav Štefánik Airport, også kalt Bratislava Lufthavn (BTS), befinner seg 9 km nordøst for Bratislava. Det går buss mellom flyplassen og Bratislava. Det fins et godt utvalg av bilutleieselskaper på flyplassen som ligger i ankomsthallen. Selskapene er A. Kless, A-ray international, Avis, Budget, Car rental 24, Europcar, Hertz, Eurocar og Sixt.

1,710,018 passasjerer besøkte Bratislava Lufthavn i 2009 noe som betyr en nedgang på rundt 20 prosent i forhold til året før. Den er base for Danube Wings, AirExplore, Slovak Government Flying Service, Opera Jet, Tatra Jet og VIP Wings. Fra Bratislava flyplass kan en fly til over 30 ulike destinasjoner i Europa, Ryanair er det selskapet som betjener fleste destinasjoner.

Bratislava Lufthavn har et enkelt utvalg av spise- og drikkesteder samt noen butikker. Andre fasiliteter er bank, førstehjelp og VIP-lounge.
De nærmeste hotellene er City Hotel Bratislava og Hotel Kamila som også har et lite businessenter.

Norsk bokmål