Leiebil Slovakia

Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Slovakia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Slovakia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Slovakia miniguide

Leiebil Slovakia

Bilutleie Slovakia

Slovakia ligger i Sentral-Europa, og har 5,5 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Tsjekkia i nordvest, Polen i nord, Ukraina i øst, Ungarn i sør og Østerrike i sørvest.

Langs den nordlige delen av Slovakia ligger fjellkjeden Karpatene med Tatra- og Fatra-fjellene – som har ypperlig skiterreng. Landets høyeste fjell – Gerlachovskys Stit – ligger 2665 m.o.h. Landskapet ellers i Slovakia består av daler og innsjøer – samt lavland med sletteområder i sør. Donau er landets største elv, og benyttes til passasjertrafikk.

Slovakia har en blanding av temperert og kontinentalt klima, med relativt varme somre, og kalde, fuktige vintre. Lavlandet i sør har det varmeste klimaet.

Hovedstaden Bratislava er landets største by med 430.000 innbyggere. Bratislava ligger sørvest i Slovakia ved elva Donau – like ved grensen til Østerrike og Ungarn. Byen er Slovakias politiske, kulturelle og økonomiske sentrum, og har flotte museer, gallerier og teatre. Hovedstadens største turistattraksjon er Bratislava Slott (Bratislavsky Hrad) – som ligger på en høyde med utsikt over byen og Donau.

Andre større byer i Slovakia er Kosice, Presov, Nitra, Zilina og Banská Bystrica.

Slovakia er en helårsdestinasjon med gode vintersportsmuligheter i fjellene, flere kurbadesteder med naturlig termalvann og flotte historiske og arkitektoniske turistattraksjoner.

Landet har 5 internasjonale flyplasser, som ligger ved de største byene. Den største og mest travle flyplassen er  M.R. Stefánik Airport, som ligger 9 km nordøst for hovedstaden.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i de større byene i Slovakia inkludert hovedstaden Bratislava. Alle priser på bilutleie inkluderer nødvendige forsikringer.

Populære destinasjoner

Norsk bokmål