Leiebil Slovakia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Slovakia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Slovakia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Slovakia miniguide

Leiebil Slovakia
Bilutleie Slovakia

Slovakia ligger i Sentral-Europa, og har 5,5 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Tsjekkia i nordvest, Polen i nord, Ukraina i øst, Ungarn i sør og Østerrike i sørvest.

Langs den nordlige delen av Slovakia ligger fjellkjeden Karpatene med Tatra- og Fatra-fjellene – som har ypperlig skiterreng. Landets høyeste fjell – Gerlachovskys Stit – ligger 2665 m.o.h. Landskapet ellers i Slovakia består av daler og innsjøer – samt lavland med sletteområder i sør. Donau er landets største elv, og benyttes til passasjertrafikk.

Slovakia har en blanding av temperert og kontinentalt klima, med relativt varme somre, og kalde, fuktige vintre. Lavlandet i sør har det varmeste klimaet.

Hovedstaden Bratislava er landets største by med 430.000 innbyggere. Bratislava ligger sørvest i Slovakia ved elva Donau – like ved grensen til Østerrike og Ungarn. Byen er Slovakias politiske, kulturelle og økonomiske sentrum, og har flotte museer, gallerier og teatre. Hovedstadens største turistattraksjon er Bratislava Slott (Bratislavsky Hrad) – som ligger på en høyde med utsikt over byen og Donau.

Andre større byer i Slovakia er Kosice, Presov, Nitra, Zilina og Banská Bystrica.

Slovakia er en helårsdestinasjon med gode vintersportsmuligheter i fjellene, flere kurbadesteder med naturlig termalvann og flotte historiske og arkitektoniske turistattraksjoner.

Landet har 5 internasjonale flyplasser, som ligger ved de største byene. Den største og mest travle flyplassen er  M.R. Stefánik Airport, som ligger 9 km nordøst for hovedstaden.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil i de større byene i Slovakia inkludert hovedstaden Bratislava. Alle priser på bilutleie inkluderer nødvendige forsikringer.