Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kosice

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kosice inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kosice miniguide

Leiebil Kosice

Bilutleie Kosice

Kosice ligger i den sørøstlige delen av Slovakia, på begge sider av elven Hornád, og herfra er det kort vei til den ungarske grensen i sør. Kosice er den nest største byen i Slovakia etter Bratislava og antall innbyggere ble målt til over 230 000 i 2008. Byen ble grunnlagt på 1200-tallet og har det eldste byvåpenet i Europa.

Gamlebyen er en godt bevart bydel og er den største av de historiske områdene i landet. St. Elisabeth-katedralen regnes som Slovakias vakreste og største katedral og ble bygd mellom 1378 og 1508. St. Michael-kapellet ble reist på 1300-tallet og er byens nest eldste bygning etter katedralen. Kosice er et kulturelt senter i landets østlige del og det er mange teatre å finne her, blant annet State Theatre fra 1800-tallet. Det arrangeres også flere festivaler som musikkfestivalen Kosice Music Spring Festival og kunstfestivalen Festival of Contemporary Art.

Kosice Internasjonale Flyplass er den nest største flyplassen i landet og befinner seg omtrent 6 km utenfor bykjernen.

Norsk bokmål