Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kosice

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kosice inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kosice miniguide

Leiebil Kosice
Bilutleie Kosice

Kosice ligger i den sørøstlige delen av Slovakia, på begge sider av elven Hornád, og herfra er det kort vei til den ungarske grensen i sør. Kosice er den nest største byen i Slovakia etter Bratislava og antall innbyggere ble målt til over 230 000 i 2008. Byen ble grunnlagt på 1200-tallet og har det eldste byvåpenet i Europa.

Gamlebyen er en godt bevart bydel og er den største av de historiske områdene i landet. St. Elisabeth-katedralen regnes som Slovakias vakreste og største katedral og ble bygd mellom 1378 og 1508. St. Michael-kapellet ble reist på 1300-tallet og er byens nest eldste bygning etter katedralen. Kosice er et kulturelt senter i landets østlige del og det er mange teatre å finne her, blant annet State Theatre fra 1800-tallet. Det arrangeres også flere festivaler som musikkfestivalen Kosice Music Spring Festival og kunstfestivalen Festival of Contemporary Art.

Kosice Internasjonale Flyplass er den nest største flyplassen i landet og befinner seg omtrent 6 km utenfor bykjernen.