Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bled

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bled inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bled miniguide

Leiebil Bled

Bilutleie Bled

Bled er en liten by ved Bledsjøen i den nordvestlige delen av Slovenia. Byen befinner seg i De julianske alper som strekker seg fra Italia til Slovenia og ligger ca. 475 meter over havet. Bled ligger i nærheten av grensen til Østerrike, og hovedstaden Ljubljana befinner seg ca. 50 km sørøst for byen. I 2005 ble antall innbyggere målt til litt over 5000.

Bled er et populært feriested for turister hele året på grunn av sitt milde klima og varmekildene. Allerede rundt år 1900 var Bled kjent for å være et kur- og spasted hvor den europeiske adelen ferierte. I Bledsjøen ligger landets eneste øy samt en valfartskirke fra 1500-tallet. En av de mest besøkte attraksjonene i Slovenia er Bled Castle som også er en av eldste slottene i landet. Deler av slottet stammer fra en romersk borg og resten ble bygd på begynnelsen av 1000-tallet.

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Ljubljana Jože Pučnik Airport som ligger ca. 35 km utenfor Bled.

Norsk bokmål