Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ljubljana

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ljubljana inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ljubljana miniguide

Leiebil Ljubljana

Bilutleie Ljubljana

Ljubljana ligger nesten midt i Slovenia, litt lenger vest enn øst. Ljubljanica er elven som renner gjennom byen og er en bielv til Sava. Det er litt over 100 km fra Ljubljana til Koper som ligger på den lille biten av Slovenia som grenser mot Adriaterhavet i vest. Ljubljana er hovedstaden og den største byen i landet med et innbyggertall på ca. 280 000 (2009). Byen er nevnt i kilder fra 1144 og fikk bystatus i 1220.

På østsiden av Ljubljanica ligger gamlebyen med sine vakre, historiske bygninger og den kjente broen Tromostovje som betyr trippelbroen. Ljubljana Castle ble bygd på 1400-tallet og er det største av byens slott og herregårder. Besøkende kan ta turen innom flere museer, blant annet det historiske museet City Museum of Ljubljana. Like utenfor Ljubljana ligger en liten, sjarmerende dyrehage og den moderne vannparken Atlantis med basseng, sauna og massasje.

Ljubljana Jože Pučnik Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 20 km nord for byen.

Norsk bokmål