Leiebil Slovenia

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Slovenia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Slovenia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Slovenia miniguide

Slovenia
Bilutleie Slovenia

Slovenia ligger sør i Sentral-Europa og har 2 millioner innbyggere (2009). Landet grenser til Italia i vest, Kroatia i sør og øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord. I tillegg har Slovenia kystlinje mot Adriaterhavet i sørvest.

Landskapet i Slovenia består av fjell, skog og sletter – der fjellkjeden Alpene ligger i nord. Landets høyeste fjelltopp – Triglav – ligger 2864 m.o.h.  Slovenia har  Middelhavs-klima ved kysten i sørvest, alpint klima i fjellene og innlandsklima i resten av landet – med varme somre og kalde vintre.

Hovedstaden Ljubljana har 268.000 innbyggere (2008), og  ligger sentralt i landet mellom Alpene og Adriaterhavet, ved elven Ljubljana. Hovedstaden er Slovenias største by, og landets kulturelle, vitenskaplige, økonomiske og politiske sentrum. Byen er mest kjent for sitt middelalderslott som ligger på en høyde, samt vakre pittoreske broer som går over elven.

Andre større byer i landet er: Maribor, Celje, Kranj, Velenje og Koper.

Slovenias internasjonale hovedflyplass  –  Ljubljana Joze Pucnik Airport (som ofte bare kalles «Brnik Airport») – ligger 26 km nord for hovedstaden.

Leiebilguiden.no har et bredt utvalg av leiebiler i Slovania i de større byene. Noen av bilene som tilbys er små budsjettsbiler som Peugot 107 og Ford Fiesta til cabriolet og luksusbiler som BMW 3 serie og Mercedes C200.