Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Celje

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Celje inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Celje miniguide

Leiebil Celje
Bilutleie Celje

Celje har en sentral beliggenhet i den østlige delen av Slovenia. Elven Savinja renner gjennom byen og hovedstaden Ljubljana ligger ca. 60 km sørvest for Celje. I 2006 lå innbyggertallet på litt under 40 000, noe som gjør Celje til den tredje største byen i Slovenia. Navnet Cylie ble først nevnt i kilder på 1100-tallet, men det har eksistert en by her både under kelterne og romerne.

Celje har en lang historie og det står fortsatt mange gamle bygninger her. På en høyde like over gamlebyen troner den historiske borgen Celje Old Castle, og Ducal Court ble først nevnt i 1323 og er bygningen hvor stedets grever holdt til i middelalderen. Museene Celje Regional Museum og Museum of Moderen History tar for seg byens arv og historie. I områdene rundt Celje er det flere spa og helsefarmer som drar nytte av de omkringliggende varmekildene.

Maribor Edvard Rusjan Airport befinner seg ca. 50 km unna Celje og er landets nest største flyplass.