Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ljubljana Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ljubljana Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ljubljana Lufthavn miniguide

Leiebil Ljubljana Lufthavn
Bilutleie Ljubljana Lufthavn

Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU) ligger 26 km nord for Ljubljana og 11 km sør for byen Kranj. Det går buss rundt en gang i timen mellom flyplassen og Ljubljana, og det fins også bussforbindelse til Kranj. Det finnes flere bilutleiefirma på flyplassen, det er Avis, Budget, Europcar, Hertz Sixt, Atet rent a car, Avantcar og Dollar/Thrifty.

1,524,028 passasjerer besøkte Ljubljana Lufthavn i 2007 som er den travleste flyplassen i Slovenia. Flyplassen betjenes av 7 ulike flyselskaper og er hovedbase for det nasjonale Adria Airways som flyr direkte til rundt 20 ulike europeiske destinasjoner.

Ljubljana Lufthavn har flere kafeer, restauranter og barer, noen av dem har uteterrasse om sommeren. Andre fasiliteter er gratis massasjestoler, lekerom for barn, trådløst internett, bank, legehjelp og en stor moderne konferansesal. Hotel Silvester og Penzion Jagodic ligger 3 km fra flyplassen.