Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Maribor

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Maribor inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Maribor miniguide

Leiebil Maribor
Bilutleie Maribor

Maribor befinner seg nordøst i Slovenia, og det er litt over 100 km til hovedstaden Ljubljana i sørvest. Byen ligger omtrent 35 km fra grensen til Østerrike i nord og ca. 70 km fra den ukrainske grensen i øst. Elven Drava deler Maribor i to og byen er omringet av fjell. Maribor er Slovenias nest største by med et innbyggertall på nesten 90 000 (2008).

Den gamle bydelen Lent har en idyllisk beliggenhet ved Drava og her kan man blant annet se verdens eldste vinranke som er over 400 år gammel og som fortsatt bærer frukt. Maribor er en kjent produsent for den slovenske vinen og det tilbys turer til de omkringliggende vingårdene. I tillegg er byen kjent for å være et vintersportssted og her ligger landets største skisenter. I Aquarium-terrarium kan man se fisker av mange slag samt krypdyr som slanger og firfisler.

Maribor Edvard Rusjan Airport har en beliggenhet nesten 10 km utenfor byen og er landets nest største flyplass.