Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Portoroz

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Portoroz inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Portoroz miniguide

Leiebil Portoroz
Bilutleie Portoroz

Portoroz ligger på Slovenias vestkyst og grenser til Adriaterhavet. Byen befinner seg i det eneste området som grenser til kysten, og landets kystlinje er til sammen 45 km lang. Slovenia grenser til Italia 25 km nord for Portoroz og til Kroatia omtrent 10 km sør for byen. Det bor bare omtrent 3000 (2002) innbyggere i Portoroz og er et av landets mest populære feriesteder.

Portoroz er hovedsakelig kjent for å være et feriested med kurbad og spatilbud. Allerede på 1200-tallet hadde området ord på seg for å ha helsebringende vann og gjørme, og i dag kan besøkende dra nytte av de forskjellige helsefarmene. På grunn av beliggenheten ved havet frister Portoroz med en frodig natur og vakre strender, og langs strandpromenaden finnes det restauranter, barer og et kasino. Bare 3 km unna Portoroz ligger middelalderbyen Piran med små, kronglete gater og historiske bygninger.

Portoroz Airport befinner seg ca. 6 km unna byen og er den minste av landets internasjonale flyplasser