Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cape Town Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cape Town Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cape Town Lufthavn miniguide

Leiebil Cape Town Lufthavn
Bilutleie Cape Town Lufthavn

Cape Town Lufthavn (CPT) ligger rundt 20 km fra Cape Town. Det er mulig å bestille en dør til dør shuttle-buss i avgangsområdet på terminalen. De bilutleiefirmaene som er representert på flyplassen er Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Imperial, National Alamo and Tempest

7,813,170 passasjerer besøkte flyplassen i fra juni 2008 til juni 2009.  Det er den andre største flyplassen i Sør Afrika og den tredje travleste i hele Afrika. Ruten til Johannesburg er den travleste, i 2007 var det den 5. travleste ruten i hele verden. Foruten til afrikanske destinasjoner, kan en fly direkte til byer i Sør-Amerika, Asia, Midtøsten og Europa fra Cape Town.

I 2009 fikk Cape Town Lufthavn Skytrax`s pris for bste flyplass i Afrika. Den har vært gjennom store moderniseringsprosjekter i de siste årene, en ny terminal sto ferdig i november 2009.

Cape Town Lufthavn har et godt utvalg av kafeer, barer og restauranter. Utvalget av butikker er bra, her finnes blant annet en spesialbutikk for vin fra område. Andre fasiliteter er trådløst internett, bank, postkontor, konferansesenter, legesenter og VIP-lounge. Hotellet The road lodge befinner seg på selve flyplassen.