Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cape Town

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cape Town inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cape Town miniguide

Leiebil Cape Town

Bilutleie Cape Town

Cape Town ligger på sørvestkysten av Sør-Afrika, og har ca. 3,5 millioner innbyggere i storbyområdet (2008). Byen er hovedstad i provinsen Western Cape, og har kystlinje mot Atlanterhavet.

Cape Town er sete for den sør-afrikanske nasjonalforsamlingen, mens regjeringen holder til i Pretoria. Byen er det økonomiske senteret i provinsen, og har den største havnen og flyplassen i Western Cape.

Cape Town er en av de mest populære turistmål i Sør-Afrika, og har flere severdigheter. En av de mest kjente er den 1000 meter høye fjellformasjonen Table Mountain, som ligger sør for byen. Toppen av fjellet danner et 3 km langt platå, og det er populært å ta taubanen opp hit.

Fangeøya Robben Island er et av de mest besøkte turistmål i landet, som ligger 12 km utenfor kysten av Cape Town. Øya står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Sentrum av Cape Town ligger på den nordlige siden av Cape-halvøya, og ved havnen Victoria & Alfred Waterfront finner man byens mest populære handleområde. Her ligger kjøpesentre, markeder, restauranter, kinoer og utesteder m.m.

Den verdenskjente botaniske hagen «Kirstenbosch Garden» i Cape Town, er også verdt et besøk – med sine mange sjeldne planter.

Det er også gode bademuligheter i Cape Town, der sandstranden Boulders Beach er den mest berømte.

Cape Town International Airport ligger 22 km øst for sentrum, og er den nest største i Sør-Afrika.

Norsk bokmål