Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cape Town

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cape Town inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leiebil i Cape Town gir reisende friheten til å utforske denne pulserende byen samt den omliggende Western Cape-provinsen på egenhånd. Vi sammenligner et bredt utvalg av leiebilselskaper som tilbyr ulike typer kjøretøy, fra luksusbiler til økonomiklasser og flerbrukskjøretøy. Vi anbefaler at du bestiller din leiebil så snart du vet reisedatoene for å oppnå beste pris.

Cape Town miniguide

Leiebil Cape Town
Bilutleie Cape Town

Cape Town har en befolkning på omtrent 4,7 millioner innbyggere. Byen er en smeltedigel av ulike kulturer, inkludert etterkommere av europeiske kolonister, urfolk samt innvandrere fra resten av Afrika og Asia.

Cape Town er Sør-Afrikas eldste by, etablert som en forsyningsstasjon for nederlandske skip som seilte mot Østen. Byen vokste raskt på grunn av sin strategiske plassering, og har en rik historie som strekker seg fra kolonialtiden til apartheidperioden og til dagens moderne flerkulturelle samfunn.

Byen nyter et middelhavsklima med milde, moderat fuktige vintre og tørre, varme somre. Om sommeren varierer temperaturen fra 15-27°C og om vinteren viser gradestokken mellom 7-20°C.

Cape Town er kjent for en rekke severdigheter;

  • Taffelberget gir utsikt over byen og er tilgjengelig via kabelbane eller for de mer eventyrlystne, en rekke fotturer.
  • V&A Waterfront er en pulserende del av byen med shopping, restauranter og underholdning.
  • Kapp det gode håp tilbyr spektakulære kystlandskaper og er et must for natur- og historieentusiaster.
  • Boulders Beach er berømt for sin koloni av afrikanske pingviner.

Flyplass

Cape Town internasjonale flyplass er hovedflyplassen som betjener Cape Town og er et knutepunkt for leiebiler. Reisende kan finne konkurransedyktige priser og fleksible hente- og leveringsalternativer fra ulike bilutleiefirmaer som opererer direkte innenfor flyplassens område.

Tilgjengelige leiebiltilbud omfatter en rekke kjøretøy for å møte forskjellige behov – fra økonomibiler til luksusbiler. Priseksempler på leiebil i Cape Town starter fra så lite som 284 NOK per dag med muligheter for å spare opptil 20% ved tidlig reservasjon.

Kjøretips med leiebil

Når man leier en bil i Cape Town, åpner det seg mange muligheter for spennende utflukter i nærområdet.

Kystlinjen: En kjøretur langs den naturskjønne kystveien Chapman’s Peak Drive byr på spektakulære utsikter. Dette er en perfekt halvdagstur for de som ønsker å oppleve Sør-Afrikas kyst i all sin prakt.

Vingårder: Cape Town-regionen er kjent for sine ypperlige vingårder. Besøkende kan kjøre til Stellenbosch og Franschhoek hvor de kan tilbringe en dag med vinsmaking og lokalt kjøkken.

  • Stellenbosch – 50 km fra Cape Town
  • Franschhoek – 75 km fra Cape Town

Naturreservater: En kort biltur fra byen ligger en rekke naturreservater, hvorav Table Mountain National Park er et høydepunkt. Parken tilbyr en rekke turstier, og de som ønsker en utfordrende dagstur, kan bestige selve Table Mountain.

Historiske steder: Cape Towns omegn er rik på historie. Robben Island, hvor Nelson Mandela satt fengslet, er tilgjengelig via en kort fergetur. Leiebil gjør det også enkelt å besøke steder som Cape Point, hvor man kan lære om regionens sjøfartsfortid.