Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Harrismith

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harrismith inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Harrismith miniguide

Leiebil Harrismith

Bilutleie Harrismith

Harrismith er en sjarmerende by, som ligger sentralt i Sør-Afrika – nærmere bestemt i den nordøstlige del av provinsen Free State (Fristaten). Harrismith ble grunnlagt i 1849, og har omlag 100.000 innbyggere. Byen ligger ved foten av den vakre fjellkjeden Drakensberg.

Harrismith er et viktig handels-, og industrisentrum, og er kjent for sine mange kirker. Byens rådhus – «Harrismith Town Hall» fra 1907 er en av severdighetene her, samt hovedgaten «Warden Street». Den botaniske hagen «Drakensberg botanic garden» ligger 5 km sør for byen, og er en ofte besøkt attraksjon med planter fjellplanter. Ellers er Sterkfontein Dam (3. største demning i Sør-Afrika) et yndet tilholdssted for sportsfiskere og vannsports-entusiaster. Sterkfontein Dam ligger 25 km sør for Harrismith.

I tillegg har byen golfbane, samt  gode muligheter for  friluftslivsaktiviteter – som f.eks. sykling, klatring og fugletitting.

Nærmeste flyplass er Durban Internasjonale Flyplass, som ligger ca. 300 km fra Harrismith – ved kystbyen Durban.

Norsk bokmål