Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Harrismith

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Harrismith inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Harrismith miniguide

Leiebil Harrismith
Bilutleie Harrismith

Harrismith er en sjarmerende by, som ligger sentralt i Sør-Afrika – nærmere bestemt i den nordøstlige del av provinsen Free State (Fristaten). Harrismith ble grunnlagt i 1849, og har omlag 100.000 innbyggere. Byen ligger ved foten av den vakre fjellkjeden Drakensberg.

Harrismith er et viktig handels-, og industrisentrum, og er kjent for sine mange kirker. Byens rådhus – «Harrismith Town Hall» fra 1907 er en av severdighetene her, samt hovedgaten «Warden Street». Den botaniske hagen «Drakensberg botanic garden» ligger 5 km sør for byen, og er en ofte besøkt attraksjon med planter fjellplanter. Ellers er Sterkfontein Dam (3. største demning i Sør-Afrika) et yndet tilholdssted for sportsfiskere og vannsports-entusiaster. Sterkfontein Dam ligger 25 km sør for Harrismith.

I tillegg har byen golfbane, samt  gode muligheter for  friluftslivsaktiviteter – som f.eks. sykling, klatring og fugletitting.

Nærmeste flyplass er Durban Internasjonale Flyplass, som ligger ca. 300 km fra Harrismith – ved kystbyen Durban.