Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Durban Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Durban Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Durban Lufthavn miniguide

Leiebil Durban Lufthavn
Bilutleie Durban Lufthavn

Durban Lufthavn (DUR) befinner seg 18 km sør for Durban. Det finnes flere busselskaper som kjører mellom Durban og flyplassen. De bilutleiefirmaene som er representert er Avis, Budget, Imperial, Hertz, Europcar, Khaya, National, Sixt og Thrifty.

Fra mars 2007 til mars 2008 besøkte 4,4 millioner passasjerer Durban Lufthavn som er den tredje største i Sør-Afrika. Utenom destinasjoner innad i Sør Afrika kan en reise til Dubai, Mauritius og Maputo fra Durban. Tallet på antall internasjonale destinasjoner og passasjerer har gått ned de siste årene.

Durban Lufthavn har et godt utvalg av spise- og drikkesteder samt butikker. Flyplassen har også minibank, internett, VIP-lounge, konferanseseter, postkontor, apotek og bønnerom. Det fins ingen hoteller på flyplassen, men mange bed og breakfast like i nærheten.