Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Kimberley

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kimberley inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kimberley miniguide

Leiebil Kimberley

Bilutleie Kimberley

Kimberley er hovedstad i provinsen Northern Cape, og har ca. 220.000 innbyggere (2008). Byen ble grunnlagt i 1866, og fem år senere ble to store diamanter funnet i området. Dette førte til at stedet ble attraktivt for gruveindustri.

Kimberleys største turistattraksjon er «The Big Hole» – et stort hull i bakken etter fjerning av 3 tonn diamanter. «The Big Hole» omtales som verdens største håndgravde hull.

I Kimberley sentrum finnes en rekke vakre viktorianske hus samt kunstgallerier, statuer, monumenter og museer. Det naturhistoriske «McGregor Museum»er vel verd et besøk, med utstillinger innenfor zoologi, botanikk, historie, arkeologi og sosialantropologi.

Nærmeste flyplass er Kimberley Airport, som ligger 6 km sør for sentrum. Flyplassen har  direkteruter til både Cape Town og Johannesburg.

Norsk bokmål