Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Klerksdorp

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Klerksdorp inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Klerksdorp miniguide

Leiebil Klerksdorp
Bilutleie Klerksdorp

Klerksdorp ligger i provinsen North West i Sør-Afrika, og har omlag 175.000 innbyggere (2009). Byen er det økonomiske og industrielle sentrum i provinsen.

Klerksdorp ble grunnlagt i 1837, og i 1886 ble det funnet gull i området. Dette førte til et gullrush – der tusenvis av gullgruvearbeidere kom til byen.

I dag er gullgruvene fra 1880-tallet en stor turistattraksjon i byen, der Goudkoppie (Gold Hill) – som ligger nær motorveien N12 – er en av dem.

Klerksdorp Museum er en annen populær severdighet. Museet ligger i en bygning fra 1891 (som ble anvendt som fengsel fram til 1970-tallet). Her kan man se interessante utstillinger av arkeologiske, geologiske og kulturhistoriske gjenstander.

15 km utenfor byen ligger naturreservatet Faan Meintjies, som har mer enn 30 dyrearter og ca.150 ulike fuglearter.

Nærmeste internasjonale flyplass er OR Tambo Internasjonale Flyplass (som tidligere het Johannesburg Internasjonale Flyplass). Flyplassen ligger 177 km nordøst for Klerksdorp.