Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Knysna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Knysna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Knysna miniguide

Leiebil Knysna
Bilutleie Knysna

Kystbyen Knysna ligger i Sør-Afrikas provins Western Cape ved Det indiske hav, og har omlag 76.400 innbyggere. Byen ligger mellom Outeniqua-fjellene og havet – ved «Knysna Lagoon». Den vakre lagunen munner ut i havet mellom to store nes, som kalles «The Heads»

Knysna er en sjarmerende og populær ferieby, og har et varmt klima stort sett hele året. I tillegg til sol- og bademuligheter, fiske, båtliv og vannsportsaktiviteter, har byen også flotte natur- og kulturattraksjoner samt noen av verdens beste golfbaner.

Knysna ligger dessuten i hjertet av den naturskjønne og berømte veistrekningen «Garden Route» – med skog, innsjøer, fjell og hav. Det er også mulig å ta det gamle damptoget «Outeniqua Choo-Tjoe» på deler av denne strekningen.

Byen er kjent for sine fantastiske østers, og arrangerer østersfestival hvert eneste år i juli måned. Også «Rastafari Earth Festival» er en populær årlig begivenhet for turister og lokalbefolkning – med feiring av religion, kultur og livsstil.

Nærmeste flyplass er Port Elizabeth Internasjonale Flyplass, som ligger 267 km vest for Knysna.