Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Knysna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Knysna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Knysna miniguide

Leiebil Knysna

Bilutleie Knysna

Kystbyen Knysna ligger i Sør-Afrikas provins Western Cape ved Det indiske hav, og har omlag 76.400 innbyggere. Byen ligger mellom Outeniqua-fjellene og havet – ved «Knysna Lagoon». Den vakre lagunen munner ut i havet mellom to store nes, som kalles «The Heads»

Knysna er en sjarmerende og populær ferieby, og har et varmt klima stort sett hele året. I tillegg til sol- og bademuligheter, fiske, båtliv og vannsportsaktiviteter, har byen også flotte natur- og kulturattraksjoner samt noen av verdens beste golfbaner.

Knysna ligger dessuten i hjertet av den naturskjønne og berømte veistrekningen «Garden Route» – med skog, innsjøer, fjell og hav. Det er også mulig å ta det gamle damptoget «Outeniqua Choo-Tjoe» på deler av denne strekningen.

Byen er kjent for sine fantastiske østers, og arrangerer østersfestival hvert eneste år i juli måned. Også «Rastafari Earth Festival» er en populær årlig begivenhet for turister og lokalbefolkning – med feiring av religion, kultur og livsstil.

Nærmeste flyplass er Port Elizabeth Internasjonale Flyplass, som ligger 267 km vest for Knysna.

Norsk bokmål