Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Port Elizabeth Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Port Elizabeth Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Port Elizabeth Lufthavn miniguide

Leiebil Port Elizabeth Lufthavn
Bilutleie Port Elizabeth Lufthavn

Port Elizabeth Lufthavn (PLS) befinner seg rundt 3 km utenfor Port Elizabeth. Den har også blitt kalt ”10 minutes airport” fordi det tar mindre enn 10 minutter å kjøre fra flyplassen til byen. Det går shuttle-buss mellom flyplassen og byen. De bilutleieselskapene som er til stede på flyplassen er Alisa, Avis, Budget, Europcar, Imperial og Tempest.

1,491,551 passasjerer var innom Port Elisabeth Lufthavn i 2007. Den betjener kun nasjonale destinasjoner. Den første flyvningen gikk til Cape Town allerede i 1917.

Port Elisabeth Lufthavn har en kafé og flere restauranter samt noen få butikker. Andre fasiliteter er businessenter og minibank. Det er ingen hoteller på flyplassen, men det fins flere gjestehus like i nærheten.