Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nelspruit

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nelspruit inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nelspruit miniguide

Leiebil Nelspruit
Bilutleie Nelspruit

Nelspruit  ligger i østre del av Sør-Afrika, nærmere bestemt i provinsen Mpumalanga, og har omlag 220.000 innbyggere. Byen ligger i et fruktbart område ved grenseelva Limpopo mellom Sør-Afrika og Botswana, som også er grenseelv mellom Sør-Afrika og Zimbabwe.

Nelspruit er et viktig handelssentrum for provinsen, og i byen ligger kjøpesenteret «River Mall» – med over 140 butikker og restauranter. Byen har også casino, kinoer, flotte golfbaner og en vakker botanisk hage.

Den verdenskjente turistattraksjonen Kruger National Park  ligger nord for Nelspruit, og byr på flotte naturopplevelser samt  et rikt dyreliv med bl.a. løver, leoparder, elefanter, bøfler og nesehorn. Man kan velge å kjøre bil selv inn i nasjonalparken, eller bli med på guidet safari-tur. Det er også muligheter for å overnatte i området, da nasjonalparken har flere hytter og bungalower.

8 km nord for byen ligger Mbombela Stadion – som ble bygget for  VM i fotball 2010. Stadionet har plass til hele 40.000 tilskuere.

Byen har to flyplasser. Kruger Mpumalanga Internasjonale Flyplass  ligger 25 km nordøst for Nelspruit, og har hovedsaklig rutefly til Johannesburg og Cape Town.

Nelsprut Airport ligger litt sør for sentrum, og har en del chartertrafikk samt innenriksflyvninger.