Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Newcastle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Newcastle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Newcastle miniguide

Leiebil Newcastle

Bilutleie Newcastle

Newcastle ligger i provinsen KwaZulu-Natal ved elva Ncandu River, i østre del av Sør-Afrika. Byen har 413.000 innbyggere (2010), og har hatt en kraftig befolkningsøkning de siste 20 år.

I sentrum av Newcastle finnes butikker og kjøpesentre, restauranter, puber, nattklubber og casino. Det er i tillegg gode muligheter for friluftsliv, med turstier som går gjennom et vakkert landskap med skog, fossefall, bekker og elver. Newcastle har også mange idrettsanlegg, der både nasjonale og internasjonale sportskonkurranser finner sted.

De mest populære turistattraksjonene i Newcastle er bl.a. kunstmuseet Cornegie Art Gallery – med skiftende utstillinger av moderne kunstmalerier, skulpturer og keramikkgjenstander,  Hindu Temple fra 1903 – med sin store runde kuppel, Rådhuset fra 1899 samt Fort Amiel – et militært museum som ligger på en høyde, og forteller om byens historie – spesielt fra de to boerkrigene. Fra museet har man flott utsikt over Drakensberg-fjellene og byen.

Nærmeste flyplass er OR Tambo Internasjonale Flyplass, som ligger ved byen Johannesburg. Flyplassen ligger 316 km nordvest for Newcastle.

Norsk bokmål